Afstand healing

Aangezien ik in Spanje woon en nog veel mensen uit Nederland ken, wordt me regelmatig gevraagd of ik een healing op afstand wil geven. De ene keer gaat het om kleine blessures, de andere keer om ernstige(re) ziektes of acute situaties. Vaak kan healing net dat beetjes extra energie geven dat je nodig hebt om weer terug in balans te komen, soms kan het alleen het genezingsproces ondersteunen. 

Healing op afstand is geen vervanging voor (para)medische hulp, maar geeft energie die je op een positieve manier kunt gebruiken. Het kan helpen bij allerlei ziektes, pijn, spanning, slapeloosheid, enzovoort. De energie wordt vrijblijvend aangeboden en je kunt zelf bepalen wat je er mee wilt doen. Vaak is dat onbewust. Tijdens de healing kan je een gevoel van warmte of koude ervaren, soms tintelingen of een licht gevoel, soms worden pijnklachten (tijdelijk) erger of voel je helemaal niets. Sommige mensen ervaren direct verbetering van de klachten, bij anderen duurt het wat langer, heel soms gebeurt er niets. 

Healingen op afstand kunnen via e-mail worden aangevraagd onder vermelding van volledige naam en achternaam, geboortedatum, woonplaats, korte beschrijving van de klacht(en). Je ontvangt dan drie opeenvolgende dagen een healing op afstand. Of dit voldoende is, hangt uiteraard af van de aard en ernst van de aandoening. Als je na deze serie van 3 healingen meer behandelingen op afstand wilt ontvangen, dan kan dat. De frequentie kan ook persoonlijk aangepast worden. De prijs voor een serie van 3 healingen is €15,00. 

Extra informatie of advies is mogelijk via e-mail, whatsapp of skype-sessies (tegen vergoeding). 

U bevindt zich hier: Home Afstand healing