Healing-arrangementen

ZwembadDoor jarenlange ervaring met het behandelen van mensen met uiteenlopende symptomen is het bieden van hulp hierbij onze specialiteit. Vooral geschikt voor mensen die een stapje verder willen gaan dan alleen symptoombestrijding en meer aan de oorzaak van een klacht willen werken, maar ook voor iedereen die klachtenvrij is en zichzelf weer op wil laden met nieuwe energie, meer in balans wil komen of bewuster in het leven wil staan. 

Een meerdaags healing-arrangement is een boost op weg naar een betere gezondheid en een harmonischer leven. Bij een natuurgeneeskundig consult met touch-for-health test worden energetische blokkades opgespoord (meridianen, chakra´s) en een behandelplan opgezet. Een Ayurvedische- of kruidenstempelmassage verbetert de doorstroming van de meridianen en de doorbloeding van huid en spieren. Chakra-healingen ontspannen en vullen energie aan waar nodig is. Een chakra-healing-meditatie met edelstenen brengt de chakra´s in balans en kan de chakra´s waar nodig deblokkeren.  Door middel van dynamische meditaties kan je diep ontspannen en ervaren welke vorm van meditatie bij jou past. Tevens kan je leren hoe je thuis zelf door kunt gaan met deze vorm van mediteren. 

Een healing-arrangement is te boeken voor 1-4 personen en kan in overleg worden samengesteld aan de hand van de wensen van de deelnemer. 

Hierbij een aantal voorbeelden van Healing-arrangementen:

Healing-arrangement ONTSPANJE: 5 daags verblijf inclusief 4 nachten huur benedenverdieping Villa Bright, 4x ontbijt, 1x natuurgeneeskundig consult p.p., 2x Ayurvedische massage p.p., 2x persoonlijke coaching p.p., 2x dynamische meditatie, 2x chakra-meditatie, bed- en badlinnen. Prijs: €690,- voor 1 persoon, €890,- voor 2 personen. 

Healing-arrangement CHAKRAS: 4 daags verblijf inclusief 3 nachten huur benedenverdieping Villa Bright, 3x ontbijt, 1 persoonlijke chakra-test, 2 chakra-healingen p.p., 2 chakra-meditaties met edelstenen, 2 dynamische meditaties. Prijs: €550,- voor 2 personen, €660,- voor 3 personen, €770,- voor 4 personen. 

De prijzen zijn inclusief gebruik van alle faciliteiten van de villa zoals zwembad, tafeltennis, WIFI, crosstrainer, boeken, tv, barbecue, e.d.

Prijzen voor meer dan 4 personen en op wens gemaakte arrangementen op aanvraag. 

Het programma kan door omstandigheden (in overleg) gewijzigd worden. Deelname aan het programma is vrijwillig en op eigen risico. 

Agenda

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Neem contact op

Wij zijn te bereiken op
+34 696 825 492

Of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Home Healing-arrangementen