Online coaching

Ontspanje Week

Online advies en coaching is een uitstekende manier om gebruik te maken van ons aanbod zonder dat een reis naar Spanje nodig is.

Dit kan zijn in de vorm van een eenmalig advies of een kort tot intensief coaching traject. We kunnen communiceren via e-mail, WhatsApp of Skype. Het is geschikt voor uiteenlopende zaken, maar er kan natuurlijk geen diagnose worden gesteld via de computer. Daarom is het bij gezondheidsklachten van belang dat je in ieder geval weet om welk klachtenbeeld het gaat.

Wat ik bied is een holistische persoonlijke coaching en/of aanvullende natuurlijke behandeling van ziektebeelden (voor zover mogelijk over internet). Hierbij ga ik het liefst een stapje verder dan het werken met alleen gedragsveranderingen. Mensen die graag meer inzicht willen hebben in het gebied waarop ze vastlopen en daarbij mogelijkheden aangereikt willen krijgen voor oplossingen voelen zich daarom ook plezierig bij deze manier van werken. De meeste vragen die ik krijg gaan over stress, burn-out, depressie, overgewicht, chaos in het hoofd, hoe weer terug in het leven stappen na een ernstige ziekte, conflicten, angsten en paniek of het maken van keuzes. Daarnaast krijg ik regelmatig praktische en persoonlijke vragen over meditatie, bewustzijnsverhoging en persoonlijke ontwikkeling. Er is nu ook een blog hierover op deze website. Spreekt het blog je aan, dan zal mijn manier van werken je waarschijnlijk ook aanspreken! 

Wil je gebruik maken van online advies of coaching, neem dan vrijblijvend contact op via e-mail of WhatsApp. Dan kunnen we bekijken wat je doel is, of dit haalbaar is via e-coaching, welke communicatie methode het meest passend is en wat de bijbehorende kosten zijn. Ik kijk er naar uit!

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WhatsApp: +34696825492

Agenda

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Neem contact op

Wij zijn te bereiken op
+34 696 825 492

Of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Home Online coaching