Even voorstellen

Brigit&Gerard

Hartelijk welkom bij Ontspanje!

Wij zijn Brigit en Gerard en wonen sinds 1999 met veel plezier in het mooie en gezellige Jávea aan de Costa Blanca in Spanje. 

Even voorstellen…

Brigit van Herpt

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in natuurlijke en holistische geneeswijzen en welzijn. Na het VWO studeerde ik aan de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum, waarna ik een praktijk begon in Haarlem. Daar heb ik ruim 23 jaar ervaring opgedaan met het behandelen van mensen met uiteenlopende klachten. In 1999 ben ik met mijn gezin naar Spanje verhuisd met onder andere het doel om in het ideale klimaat van de Costa Blanca op een andere manier met mijn werk bezig te zijn. We kozen voor Jávea, want naar mijn mening vind je hier voor ieder wat wils: rust, natuur, zee, strand, zon, gezelligheid, authenticiteit en hedendaags amusement. 

Naast de natuurgeneeskunde heb ik veel verschillende cursussen en opleidingen gedaan waaronder Raya Yoga, NEI, Touch-for-health, SIVAS, personal coaching, communiceren met dieren en healing-systemen van over de hele wereld (waaronder Reiki en Trinitas). Ik vind het heel leuk om nieuwe dingen te leren en me op deze manier ook persoonlijk te ontwikkelen. In mei 2014 ben in na een training van bijna 3 jaar afgestudeerd als sjamanistisch therapeute. Deze opleiding heeft me veel inzichten en kennis van oude wijsheden gegeven en kan heling bieden tot op zielsniveau. 

Ik houd van mijn familie, vrienden en dieren, van muziek en dansen, van de zee en de natuur, van gezond koken en bakken, van mediteren en andere mensen helpen om beter in balans te komen. 

Gerard Smit

Van nature ben ik een echte technicus. Het is mijn passie om alles wat niet werkt weer goed te laten functioneren. Daarnaast vind ik het leuk om sportief bezig te zijn en begeleid ik graag mensen bij lichamelijke activiteiten. De basis hiervoor heb ik gelegd in de skiwereld, waar ik jarenlang als ski- en snowboardleraar mensen met gezellige en leerzame lessen wist te vermaken. Daarna ben ik een aantal jaren trainer geweest van een internationaal jeugdskiteam.

Nadat we in 1999 naar Jávea verhuisd zijn heb ik veel profijt van mijn technische kennis bij het onderhouden van de villa. In de lijn van de Ontspanje-arrangementen die we hier gingen organiseren heb ik een aantal opleidingen in Oosterse massagetechnieken en healing gevolgd. Met veel plezier geef ik Ayurvedische- en kruidenstempelmassage waarbij het hele lichaam behandeld wordt met als doel het op gang brengen van de energiestromen en opheffen van eventuele blokkades, en chakra-healingen. Ook heb ik me verdiept in heling met klank en beweging wat mooi aansluit bij de andere behandelingen en activiteiten die we aanbieden. 

Mijn vrije tijd breng ik graag door met de kinderen en ik houd van salsa dansen, beach volleybal en alles wat met auto's en motoren te maken heeft. 

 

 

Agenda

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Neem contact op

Wij zijn te bereiken op
+34 696 825 492

Of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Home Online coaching Ontspanje Week Even voorstellen