Trinitas

Ontspanje Week Trinitas is een eenvoudige manier om via handoplegging energie over te brengen

Het Engelse woord healing betekent in het Nederlands: heling, genezing, gezond maken. Bij een healing wordt gebruik gemaakt van de universele levensenergie, die overal om ons heen aanwezig is. Deze energie wordt via de handen van de behandelaar overgebracht naar degene die behandeld wordt. Het doel is het bevorderen van het zelfgenezingsproces van het lichaam. Ieder mens heeft het vermogen om te healen en zichzelf of een ander te helpen met een genezingsproces. Niet iedereen heeft echter de juiste afstemming om dit ook daadwerkelijk te kunnen. Daarom zijn er healingcursussen. In zo’n cursus leer je hoe je energie kunt overbrengen naar iemand anders, naar jezelf of zelfs naar dieren of planten. Veel mensen kunnen niet geloven dat ze na een healingcursus ook daadwerkelijk kunnen healen, maar daar kan je echt op vertrouwen. Het mooie van een healing geven is dat je er zelf ook meer energie van krijgt, terwijl bijvoorbeeld magnetiseren nogal eens ten koste van je eigen energie kan gaan.

Healing is geen op zich staande therapie, maar het is uitstekend te gebruiken als aanvulling op alle vormen van geneeskunde of gewoon in het dagelijks leven. Bij ernstige ziekten kan het pijnen verlichten en de ziekte wordt geestelijk vaak beter verdragen. Bij minder ernstige ziekten wordt de genezing bevorderd. In het dagelijks leven is het toe te passen om even te ontspannen, energie toe te voeren, als eerste hulp e.d. Soms treden wonderlijke resultaten op, maar hier kun je niet van uit gaan. Het is ook niet bedoeld als vervanging van een ( para) medische behandeling.

Er zijn talloze healingmethodes. De meest bekende is waarschijnlijk Reiki (Usui). Trinitas is een bijzonder healingsysteem, omdat het krachtig werkt en toch heel eenvoudig is toe te passen. Het is gebaseerd op Christelijke symbolen en om er efficiënt mee te kunnen werken is het wel van belang om te geloven in het bestaan van Jezus. Voor de meeste Europeanen is dit geen probleem, want we vieren immers allemaal Kerstmis, de geboorte van Jezus. Het is niet van belang of je wel of niet naar de kerk gaat of een bepaalde religie hebt. Deze symbolen zijn voor Europeanen meestal eenvoudiger om mee te werken dan de meer ingewikkelde Japanse symbolen zoals bijvoorbeeld bij Reiki.

Er bestaan 3 graden van Trinitas, maar om te kunnen healen is alleen de eerste graad voldoende. Alle graden bestaan uit een script en een inwijding. In het script vind je alle informatie die je nodig hebt inclusief de symbolen. De inwijding kan je zien als een soort afstemming, de frequentie wordt als het ware scherper afgesteld. Als de frequentie weer goed staat afgesteld, kunnen we kosmische energie in ons opnemen (kanaliseren) en doorgeven aan een ander (of aan ons zelf). In de eerste graad leer je om iemand te healen direct op het lichaam of op afstand. Tevens leer je een symbool om mee te mediteren. Beschikbaar in NL/DE/EN/ES.

In de tweede graad word je in een verder symbool ingewijd en leer je waarom reïncarnatie en Christendom met elkaar verenigbaar zijn. Bovendien leer je een techniek om terug te gaan in een vorig leven die zonder hypnose functioneert. Beschikbaar in NL/DE.

In de derde graad leer je anderen in Trinitas in te wijden. Er wordt per land slechts één leraar ingewijd om de originele overdracht van Trinitas te garanderen.

Om een Trinitas healingcursus te doen zijn er 2 mogelijkheden:

A.OP AFSTAND

Als je je inschrijft voor Trinitas op afstand wordt het script per e-mail toegezonden. Op verzoek kan dit ook per post gebeuren. Voor de inwijding wordt een tijdstip afgesproken. Deze wordt op afstand overgedragen. Na de inwijding wordt per e-mail een certificaat toegezonden als bewijs van de ontvangen inwijding. Na afloop kunnen altijd vragen over de cursus per e-mail worden gesteld.

B.PERSOONLIJK

Een persoonlijke Trinitascursus is ook gebaseerd op het script en de inwijding. Daarnaast is er gelegenheid dieper op de stof in te gaan en bij meerdere personen is er de mogelijkheid om te oefenen met elkaar. De cursus kan individueel of in een groepje worden gegeven. De inwijdingen worden altijd individueel gegeven.

De prijzen zijn gebaseerd op een individuele begeleiding van ca. 3 uur. Bij meerdere personen kan een cursusdag georganiseerd worden. De prijs van de cursus is dan voor de hele dag inclusief koffie, thee en lunch. Verblijf in Villa Bright of appartement El Luminoso is optioneel. Bij voldoende belangstelling (minimaal 10 personen) is het ook een optie dat de cursus in Nederland (Haarlem) wordt gegeven of elders in het land bij iemand thuis. Neem vrijblijvend contact op als je een Trinitasdag wilt organiseren.

Prijzen: Trinitas 1 : 60 euro op afstand / 90 euro persoonlijk

Trinitas 2 : 100 euro op afstand / 125 euro persoonlijk

U bevindt zich hier: Home TRINITAS